Φολεγανδρος

Καλωσόρισμα

Στην είσοδο της Χώρας, το μικρό και φινετσάτο ξενοδοχείο Άνθεια (10 δωμάτια) σας περιμένει να σας καλωσορίσει. Τo φροντισμένο και φιλόξενο περιβάλλον που θα αντικρίσετε σάς προϊδεάζει αμέσως για τις όμορφες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης που μπορείτε να περάσετε.

Ένα διώροφο κτίριο με πολύ χρώμα από τα λουλούδια του τόπου μας, με θέα προς την περιοχή «Θεμωνιές» και τον Άγιο Ελευθέριο, δίπλα στο κέντρο του οικισμού, είναι το πιο κατάλληλο μέρος για τις εξορμήσεις σας στις πανέμορφες πλατείες της Χώρας, αλλά και στις παραλίες του νησιού.

Φτάνετε με το αυτοκίνητό σας μπροστά στο ξενοδοχείο και μπορείτε να παρκάρετε στο κοινοτικό πάρκινγκ που βρίσκεται εκεί κοντά.

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα στοιχεία των παλιών πετρόχτιστων κτισμάτων του νησιού –πλακόστρωτα δάπεδα παντού, μικρά μπαλκόνια με δοκάρια– συνδυασμένα με τις απαραίτητες ανέσεις ενός σύγχρονου καταλύματος.

Εξοπλίσαμε τα δωμάτια με απλότητα, με διαφορετικά έπιπλα σε κάθε δωμάτιο, σεβόμενοι την παράδοση αλλά και τις ανάγκες του επισκέπτη. Στη φωτεινή και λιτή ρεσεψιόν μπορείτε να πάρετε έναν καφέ ή ένα γλυκό και να αισθανθείτε αυτή τη γλυκιά ζεστασιά ενός γνώριμου χώρου.

Επιδίωξή μας να ξανάρθετε και να ξανάρθετε, όπως έχει συμβεί με τους πελάτες μας αυτά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του ξενοδοχείου – από το 2005.